AlgemeenSport

Dance Centre Ron Haans is verhuisd

- advertentie -

Winschoten – Dance Centre Ron Haans is verhuisd. De lessen worden vanaf de eerste week van juli weer als vanouds gegeven aan de St. Vitusholt 129 in Winschoten maar dan in een geheel vernieuwde zaal.

- advertentie -

Het lesrooster
Het lesrooster is nagenoeg niet veranderd en zal door dezelfde docenten worden gegeven. Door de verbouwing zijn er meer zalen en dus meer les mogelijkheden en hierom ook de mogelijkheid tot douchen na het sporten.

‘Verder mogen alle dansleden boven de 18 natuurlijk ook gebruik maken van al onze fitnessactiviteiten zowel in al buiten ons sportcentrum. Alles gaat dus gewoon verder op oude maar nu vernieuwde locatie.’ Vertelt Ron Haans, eigenaar van het Dance Centre.

‘Na de grote vakantie zal het lesrooster worden uitgebreid met nieuwe leuke sportactiviteiten waardoor de keuze groter en daardoor ook leuker zal worden. Een keer komen kijken? Kom dan gerust langs bij ons vernieuwde sportcentrum in Winschoten.’ Aldus Haans.

Foto’s: Marcel Lameijer/ OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button