AlgemeenCultuur

Dansvoorstelling ‘Let’s Dance’ in Cultuurhuis De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juli presenteert de dansafdeling van Kunstencentrum De Klinker zich in de grote zaal met de voorstelling Let’s Dance! Docente Ina Possel sluit met de jaarlijkse uitvoering, die zowel op vrijdag als op zaterdag om 19.30 uur start, het cursusjaar af.

- advertentie -

In totaal staan er 160 leerlingen op het podium in de leeftijd van 3 t/m 55+ jaar. Met ruim 30 choreografieën belooft het weer een onvergetelijke voorstelling te worden

Klassiek ballet, tapdance, jazz en streetdance, zomaar een greep uit het dansaanbod van Kunstencentrum De Klinker. Op bijna alle dagen van de week (niet op donderdag) is de dansafdeling geopend. Of je nu groot, klein, jong of oud bent, iedereen is welkom. Docente Ina Possel staat al jaren bekend om haar deskundigheid en leert je met veel enthousiasme de fijne kneepjes van het vak.

Tijdens de dansvoorstelling aan het einde van het cursusjaar laten de leerlingen in een wervelende show zien wat ze tijdens de lessen hebben geleerd. Lief zijn de kleintjes in hun prinsessenjurkje, stoer zijn de meiden van het streetdance team, sierlijk zijn de vrouwen op spitzen en bewonderenswaardig de meiden met klikkende schoenen (tapdance).

En dit is natuurlijk nog lang niet alles… Nieuwsgierig? Kaarten zijn voor 7 euro te bestellen bij de kassa van De Klinker of via indeklinker.nl. Een kaart voor vrijdag én zaterdag kost 10 euro.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button