Algemeen

Heeft u de OldambtNu.nl App al? Zo niet, download hem nu!

- advertentie -

Redactie – OldambtNu.nl heeft al een enige tijd een eigen App. Deze is mede mogelijk gemaakt door iMediaLab uit Winschoten dé specialist in Apps.

- advertentie -

OldambtNu.nl App
Door middel van een overzichtelijke nieuwsoverzicht ziet u in één oogopslag het laatste nieuws uit de gemeente Oldambt. U kunt vervolgens op het bericht klikken om verder te lezen. Mocht u het bericht leuk vinden en wilt u dit delen met uw kenniskring kunt u het artikel makkelijk delen via de ‘deel knop’ onderin het scherm.

In de Sidebar kunt u een overzicht zien van alle items in de App. Onder het kopje ‘In beeld’ ziet u de laatste video’s die wij hebben geüpload. Ook kunt u het actuele weer bekijken in de App.

SpotDirect
De App van OldambtNu.nl beschikt over een aantal mooie technische snufjes. Waaronder onze functie SpotDirect. Hierbij kunt u als burger van Oldambt snel en direct foto’s of een tip doorgeven aan OldambtNu.nl.

Voorbeeld: U bent bij een evenement en wilt graag uw foto delen met de rest van de inwoners. Dan kan dit middels de functie SpotDirect. Of u ziet iets waarbij u denkt dat het nieuwswaardig kan zijn. Laat het weten via deze ‘Tiplijn’. Of stuur zelf u foto.

Daarbij bevindt zich in de app een agenda met evenementen in de gemeente Oldambt, kan je het nieuws lezen per categorie. 

Pushbericht
Door middel deze App kunnen wij u snel en actueel op de hoogte brengen. Dit kan mogelijk gemaakt worden wanneer u Pushberichten toe staat. Dit kunt u zelf aangeven bij instellingen rechtsboven in de App. Wij geven alleen Pushberichten als dit écht nodig is.

Dit gebeurd dus alleen bij Breaking News of bijzondere items zoals Burgernet berichten voor vermissingen, NL-Alert ect. Zéér handig als u actueel op de hoogte wil gehouden worden omtrent het nieuws uit Oldambt.

Downloaden
De App is te downloaden voor mobiele apparaten met Android of iOS.
Zoek OldambtNu in uw App store of klik op de onderstaande link.

Android 
iOS

Totaal: 5600 downloads.

Feedback
Mocht u feedback hebben over deze App, of mist u iets. Laat het ons weten via het contactformulier op de site of in de App. Of via SpotDirect!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button