AlgemeenGemeente

Wordt duik in fontein op Oldambtplein een traditie?

- advertentie -

Winschoten – Vorige week plaatsten wij een opmerkelijk bericht dat er een naakte uitgaansbezoeker een duik nam in de fontein op het Oldambtplein in Winschoten.

- advertentie -

Zondagochtend bleek er wederom een uitgaan bezoeker een duik te nemen. Ook hij hield er gewoon heel erg van om te zwemmen… Voor deze ‘zwempartijtjes’ is deze fontein absoluut niet gemaakt! En is dan ook nog eens strafbaar.

Lees ook: Opmerkelijk: Naakte uitgaansbezoeker neemt duik in fontein

Strafbaar
‘Bijna, of poedelnaakt zwemmen in een fontein kan aanstootgevend zijn voor het publiek er omheen’ aldus een woordvoerder van de politie. ‘Dit is dan ook strafbaar en je kan absoluut een bekeuring krijgen.’

De politie van Winschoten gaat de fontein extra in de gaten houden, en zal optreden waar nodig.

‘Hoe vaak het ook wordt gezegd… Denk erom wat je online zet! Eenmaal op internet, is voor altijd op het internet.’ sluit de woordvoerder af.

Gemeente Oldambt
OldambtNu.nl vroeg de gemeente om een reactie. Een voorlichter vertelde ons: ‘Zolang het geen gevaar oplevert voor het verkeer of overlast veroorzaakt voor omwonenden en geen sprake is van vernielingen, gaan wij er als gemeente uit van het zelfcorrigerend vermogen van de inwoners.’

‘We zien namelijk dat inwoners elkaar aanspreken op elkaars gedrag. Wel houden we deze situatie in de gaten, en monitoren we de online berichtgeving hierover.’ aldus de gemeente Oldambt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button