Algemeen

Vanavond: zomeravondconcert Prins Hendrik in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Ook dit jaar houdt de Christelijke muziekvereniging Prins Hendrik weer een openluchtconcert. Op donderdag 13 juli 2017 kunt u de vereniging beluisteren op het plein voor de Jumbo, Vredenhovenstraat 3, te Scheemda.

- advertentie -

Het programma bestaat uit luchtige populaire muziek verzorgd door het fanfareorkest o.l.v. Gosse Reijenga. Daarbij zullen de kinderen van de blazersklas van CBS Annewieke ook een optreden verzorgen. Ze spelen samen met het orkest “Blaas er op los”! Ze hebben het afgelopen jaar heel wat geleerd. Het resultaat is deze avond te horen!

Het geheel begint om 19.30 uur. De toegang is gratis, bij slecht weer gaat het concert helaas niet door.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button