AlgemeenKort nieuwsOp stapVideo

Fotoserie: Park and Party Run van start vanuit Winschoten

- advertentie -

Winschoten – In 2015 werd hij voor het eerst verreden: de Park and Party Run. Opgericht door de mannen van Pussywagon, de befaamde gele limo die al voor menig feestje in Europa zorgde. ‘Vrijheid-blijheid” van de deelnemers is daarbij onze drijfveer. De Park and Party Run is voor runners en door runners. De focus ligt daarbij op ‘having a good time’! Of te wel, gezelligheid en gekheid staat voorop!

- advertentie -

Start 
Afgelopen maandagochtend ging de Park and Party run van start in Winschoten. In Duitsland mogen ze niet met meer als 5 achter elkaar rijden. Ruim 180 auto’s rijden mee tijdens deze Run.

Toen ze vertrokken vanuit Winschoten ging dit met veel lawaai. Dit werd geproduceerd met toeters en sirenes.

Opdrachten
Als team krijg je elke dag een aantal opdrachten, die je op creatieve wijze tot een goed einde moet brengen. Moed, vindingrijkheid én interactie met de plaatselijke bevolking spelen daarbij een belangrijke rol. Heb je aan het eind van de week de meeste punten behaald in deze zenuwslopende strijd? Dan ben je officieel winnaar van de Park and Party Run

Foto’s: Trijntje Timmer/ OldambtNu.nl

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button