AlgemeenOp stapVideo

Fotoserie: Nacht van Winschoten druk bezocht

- advertentie -

Winschoten – Sfeervolle muziek, gezellige kraampjes op de braderie, meezing plein, te gekke attracties op de kermis, Dance Event en Telekids Discoshow: allemaal elementen die het centrum van Winschoten weer doen bruisen tijdens het driedaagse feest de Nacht van Winschoten op 14, 15 en 16 juli.

- advertentie -

Lees ook: Twee aanhoudingen tijdens de Nacht van Winschoten

Gisteren ging het festival van start met de Nacht van Winschoten. Dé Nacht begon traditiegetrouw met de braderiemarkt. Vanaf 17.00 uur stond de Venne gevuld met een 60-tal standhouders.

Lees ook: OldambtNu presenteert het programma voor het Zomerfestival 2017

Vanaf 20.00 uur barstte het feest los met een voorprogramma van DJ Duguneh! Op het Marktplein vond tot 04.00 uur optredens plaats van de feestband “Night Flight to Rio” en de makers van het Q-music programma “Het Foute Uur”! Op het Schönfeldplein kon van 20.00 tot 03.00 uur genoten worden van echte meezingers, waaronder diverse Duitse nummers van Duitse Schlagerkoning Otto Lagerfett en de Esperando’s die het publiek met fantastische geluids en lichteffecten verrasde!

Foto’s: Marcel Lameijer/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button