AlgemeenIncidenten

Twee aanhoudingen tijdens de Nacht van Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Volgens de politie is de vrijdagnacht of te wel de ‘Nacht van Winschoten’ relatief rustig verlopen. Er hebben zich geen grote voorvallen plaats gevonden zoals voorgaande jaren. Wel heeft de politie twee personen aangehouden.

- advertentie -

Wel spreekt men van enkele kleine incidenten, die voornamelijk in de sfeer lagen van teveel en overmatig alcohol gebruik.

Mishandeling
Rond 05:00 uur zag de politie op het Marktplein een 19-jarige jongen uit Winschoten een klap uit delen aan een ander persoon. Hierop heeft de politie de 19-jarige jongen aangehouden. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

Verkeersregelaar
De politie heeft vrijdagnacht op het Burgemeester Schönfeldplein een 64-jarige man uit Oude Pekela aangehouden na een conflict met een 62-jarig verkeersregelaar.

Deze 62-jarige man die voor verkeerstaken was ingehuurd tijdens de Nacht van Winschoten, is daarbij gewond geraakt. De verkeersregelaar had de verdachte al meerdere keren laten weten dat hij niet mocht stilstaan met zijn auto op de doorgaande route.

(Lees hier verder

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button