AlgemeenKort nieuws

Bloemetje van de week voor Els van de Werf

Winschoten/ Oude Pekela – Wie heeft er een bos bloemen verdiend? Iedere week worden tientallen inwoners van deze regio genomineerd. Zaterdag kiezen we daar iemand uit en bezorgen die persoon een boeket.

- advertentie - 

Vanmiddag brachten we het bloemetje van de week naar Els van de Werf in Oude Pekela. Haar buurvrouw Ali Jongman nomineerde haar. Ze schreef: “Mijn buurtje Els en ik hebben het goed met elkaar. Als ik op vakantie ben verzorgt ze mijn katten Gabber, Moortje en Lara.”

Els woont al weer 20 jaar in dit huis. En 20 jaar lang past ze iedere zomervakantie op de dieren van de buurvrouw. “Andersom geldt dat ook hoor,” zegt Els. ”Wanneer wij weg zijn, past Ali op onze hond en kat.”

De buren delen hun achtertuin. “Ali is inmiddels tachtig jaar oud, maar iedere dag verzorgt zij onze gezamenlijke tuin.”

Vorig jaar hebben Els en haar man Ali verrast. “Ze wilde graag een prieel achter haar huis. Toen ze met vakantie was, hebben wij dat voor haar gebouwd.”


Ook u kunt iemand nomineren voor het Bloemetje van de Week. Dit kan via deze link.

Lees ook: Sympathieke actie bloemist Winschoten: ‘Bloemetje van de week’

Foto & Tekst: Ingezonden


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close