Algemeen

Masterclass darts toernooi 29 juli in Bad Nieuweschans

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Het centrum van Bad Nieuweschans is zaterdagavond 29 juli het decor van het eerste Masterclass Darts Toernooi in Noord-Nederland. Voor dit toernooi zijn toppers als Gary Robson, alias Big Robbo, en tienvoudig wereldkampioen Trina Gulliver gecontracteerd. Robson heeft onder andere de World Darts Trophy in 2005 gewonnen.

- advertentie -

Tijdens het wereldkampioenschap in 2007 heeft hij in de eerste ronde Michael van Gerwen verslagen. Trina Gulliver, met als bijnaam The Golden Girl, heeft heel veel titels op haar naam staan. Maar liefst 10 keer het wereldkampioenschap en zes keer World Masters.

Voor het toernooi in en om café Reiderland te Bad Nieuweschans hebben ruim 60 darters zich ingeschreven en de organisatie is in handen van Harm-Jan Smid van Dartsorganisatie.nl. Er komt een groot podium te staan in de Hoofdstraat, waardoor deze straat voor dit evenement wordt afgesloten. De wedstrijden worden gespeeld op banen in het café, maar er worden ook tenten geplaatst in de directe omgeving van Reiderland, met voor de finale een groot podium met een half open tent.

Extra glans wordt aan dit toernooi gegeven middels de komst van Miss Oldambt Sharon Mulder. Zij zal dan ook samen met Gary Robson en Trina Gulliver dit eerste Massterclass Darts Toernooi openen. Aanvang van dit sportieve evenement is om 18:00 uur en voor bezoekers is het toernooi gratis toegankelijk

Foto: Frans Stegeman/ BNSnieuws.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button