AlgemeenGemeente

Booneschanskerbrug wordt vervangen

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Met het oog op de veiligheid van weggebruikers gaat de gemeente Oldambt de Booneschanskerbrug tussen Bad Nieuweschans en Den Ham afsluiten voor gemotoriseerd verkeer. Wel is de brug toegankelijk voor voetgangers en fietsers. De toegang tot de brug zal met ingang van vrijdag 21 juli 2017 worden afgesloten door het plaatsen van betonnen elementen. Ter plaatse wordt de omleidingsroute aangegeven door middel van bebording.

- advertentie -

Vervangingsplan
De brug wordt vervangen door een semi vaste betonnen brug. Over de verdere uitwerking van dit plan wordt u door de gemeente zo spoedig mogelijk geïnformeerd.
De betonnen aanbruggen van de uit 1951 daterende brug zijn aan vervanging toe.

Het is nog niet bekend wanneer de werkzaamheden gaan plaatsvinden. De gemeenteraad heeft tijdens de raadsvergadering op 17 juli jongstleden een krediet van achthonderd duizend euro hiervoor beschikbaar gesteld.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button