Algemeen

Morgen: Oranje doe-middag bij Bakker Prins Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Onze Leeuwinnen staan in de halve finale van het EK en dit is zeker een reden voor een feestje! Daarom organiseert Bakker Prins op donderdagmiddag 3 augustus tussen 14:00 uur en 17:00 uur  een oranje doe-middag voor kinderen en hun ouders.

- advertentie -

Voor de kinderen zijn er spelletjes, een kleurwedstrijd en ze kunnen worden geschminkt. Ook aan de ouders is gedacht, zij kunnen in de prijzen vallen door de uitslag van de wedstrijd te raden en er is de hele dag een lekkere oranje aanbieding. Een hapje en een drankje staan klaar en de verkoopdames van Bakker Prins zorgen voor de nodige gezelligheid.

Trek je leukste oranje outfit aan en kom samen met de dames van Bakker Prins onze leeuwinnen aanmoedigen. We hopen op een gezellige oranje middag!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button