Algemeen

Dropping zorgt voor verdachte situatie Midwolda

- advertentie -

Midwolda – Zondag op maandag nacht deed zich in Midwolda een verdachte situatie voor. Een groep van 6 jongens liepen in Midwolda en vluchten voor een auto.

- advertentie -

Weg hier snel!
Melissa Meijer uit Midwolda hoorde dat één van de jongens riep: ‘weg hier snel, er komt een auto aan!’ Vervolgens plaatste ze het volgende bericht op Facebook:

“Even opgelet; Er lopen 6 jongens rond in Midwolda die overduidelijk op rooftocht zijn. Donkere kleding aan, petjes op en rugtassen om. Liepen al bij onze buren in de tuin en dankzij mijn open staande raam kon ik horen dat ze riepen, weg hier snel, er komt een auto aan. Vervolgens zijn ze richting de hoofdweg gegaan.

Uiteraard heb ik als brave burger de politie gebeld maar het lijkt me niet verkeerd om je ogen even open te houden als je in midwolda woont en dat als je ze ziet, even hun locatie door te geven aan de politie via 0900-8844 of bij heterdaad natuurlijk 112”

Dropping
Uiteindelijk bleek het te gaan om een dropping georganiseerd door een camping. Jagers en spotters reden rond in auto’s, “Dus dat er geroepen is ‘shit, een auto wegwezen’ snap ik in die zin wel” laat Mari Boer weten in een reactie onder het bericht.

Eind goed al goed
Voor zover wij weten zijn er geen inbraken geweest in Midwolda en zijn er ook geen meldingen van vernielingen. “Waarschijnlijk paniek om niks. Maargoed, ben weer een brave burger geweest door toch de politie maar even te bellen vannacht” laat Melissa weten in een afsluitend Facebook bericht.

- advertentie -

Bij verdachte situatie’s kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de Politie via 0900-8844.

- advertentie - 

Foto: Ritzo ten Cate/ Flickr

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button