Let op: momenteel kan het zijn dat de afbeeldingen niet laden, dit probleem is bekend en we werken aan een oplossing. 

Algemeen

Slachtoffers zoeken getuigen na aanrijding op de Beertsterweg

- advertentie -

Winschoten – Maandag 21 augustus om ongeveer 19.15 uur heeft er een ongeluk plaatsgevonden op de secundaire weg van de Beertsterweg. Bij dit ongeluk raakte een 75-jarige mevrouw gewond. Van dit ongeluk worden getuigen gezocht.

- advertentie -

‘Mijn vrouw en ondergetekende fietsten richting Winschoten. In de verte voor ons kwam een jongen in de leeftijd van 10 a 12 jaar in onze richting fietsen. Hij maakte vreemde capriolen op zijn fiets. Hij slingerde van rechts naar links en gebruikte aldus de hele breedte van de weg. Op een gegeven ogenblik fietste hij normaal recht.’ meldt de man van het slachtoffer op Facebook.

”Ik moet naar huis”
Ons dicht genaderd, ging hij plotseling weer naar links. Hij reed mijn vrouw en mij volkomen omver. Hij heeft ons niet opgemerkt en dacht wellicht dat hij de weg voor zich alleen had. Hij bleef even staan en vluchtte vervolgens. Ik maande hem om te blijven staan, waarop hij riep: “Ik moet naar huis.” Een inmiddels gearriveerde mevrouw is hem nog nagefietst maar heeft hem niet kunnen spreken. Hij fietste richting Bovenburen.’ aldus de man van het echtpaar.

Gewond
‘Mijn vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, nadat de politie kennis had genomen van genoemd voorval. Mijn vrouw heeft een zware hersenschudding en een gebroken elleboog, waaraan ze vandaag geopereerd gaat worden.’ Aldus de man

Getuigen
Mocht u de jongen van 10 a 12 jaar zijn, of bent u toevallig getuige geweest van het bovenstaande. Neemt u dan contact op met de redactie via onze tiplijn, dan brengen wij u in contact met de slachtoffers.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button