Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenKort nieuws

Groot onderhoud aan A7 volgende week van start

- advertentie -

Winschoten – Rijkswaterstaat start op maandag 28 augustus 2017 met het herstel van het wegdek van de A7 bij de Beerstertunnel bij Winschoten. Dat groot onderhoud duurt tot en met vrijdag 15 september.

- advertentie -

Gedurende de werkzaamheden – voornamelijk ’s nachts en in het weekeinde – wordt 1 rijbaan afgesloten. De maximumsnelheid wordt teruggebracht naar 70 km/h. Naar verwachting ondervindt het verkeer weinig hinder van de werkzaamheden.

Westerbroek – Zuidbroek
Vervolgens vindt in de periode van 5 tot 30 oktober groot onderhoud aan de A7 tussen Westerbroek en Zuidbroek plaats. Tijdens deze periode wordt de asfaltlaag van de hoofdrijbaan vervangen. Omdat er voornamelijk ’s nachts en in het weekeinde wordt gewerkt, is de hinder voor de weggebruiker ook bij deze werkzaamheden naar verwachting gering.

Groot onderhoud
Groot onderhoud aan Rijkswegen vindt iedere 10 jaar plaats. Door het intensieve gebruik van de weg moet asfalt worden vervangen, voegen in het wegdek bij bruggen en viaducten hersteld en er worden diverse aanvullende werkzaamheden uitgevoerd.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button