AlgemeenGemeente

Onderzoek naar samenwerking ondernemers binnenstad Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Mevrouw Alice Wösten gaat in opdracht van de gemeente Oldambt onderzoek doen naar de huidige samenwerking met de gemeente en tussen de ondernemers zelf in de binnenstad van Winschoten.

- advertentie -

Mevrouw Alice Wösten gaat in opdracht van de gemeente Oldambt onderzoek doen naar de huidige samenwerking met de gemeente en tussen de ondernemers zelf in de binnenstad van Winschoten. Zij geeft vervolgens een advies gericht op verbetering van deze samenwerking. Hiermee geeft de gemeente invulling aan de motie van de gemeenteraad van Oldambt van 29 mei 2017. In deze aangenomen motie vroeg de raad om de samenwerking met en tussen deze lokale ondernemers te verbeteren.

Zakenvrouw van het Noorden
Alice Wösten was in 2007 Zakenvrouw van het Noorden, is ad interim directeur van Marketing Drenthe geweest en heeft ervaring met samenwerkingsverbanden van ondernemers. Zij start maandag 28 augustus met haar opdracht en brengt voor eind september rapport en advies uit.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button