Algemeen

Voorlichtingsbijeenkomst over WW in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Op 14 september 2017 is in Winschoten een voorlichtingsbijeenkomst over de WW.

- advertentie -

Deze voorlichtingsbijeenkomst is bedoeld voor leden van de FNV die recent zijn ontslagen of binnenkort worden ontslagen en voor anderen die in het onderwerp zijn geïnteresseerd. Tijdens de bijeenkomst krijgt u informatie over uw rechten en plichten in de WW, wordt u informatie verstrekt over hetgeen UWV en Werkbedrijf van werkzoekenden van u verwachten en wordt u op de hoogte gebracht over de laatste wijzigingen in de regels voor werkzoekenden.

Tevens ontvangt u informatie over uw rechten en plichten als u na de WW-periode nog geen werk heeft gevonden. De verschillende wetten waar een werkzoekende mee van doen kan krijgen worden toegelicht. Het is belangrijk u te laten informeren over uw rechten en plichten.

U bent van harte welkom op de bijeenkomst en kunt zich aanmelden tot 7 september a.s. via een mail naar: rita.habers@fnv.nl

Aanmelden is voldoende. U ontvangt na aanmelding geen bevestiging. Mocht de belangstelling te groot zijn dan wordt er een tweede bijeenkomst georganiseerd.
Aanvang: 13:30-15:30 uur, Locatie is het FNV Vakbondskantoor,
Nassaustraat 16A, 9671 BW in Winschoten.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button