Algemeen

Café Doodgewoon in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Op woensdag 13 september is er in het Ommelander Ziekenhuis Groningen, locatie Lucas, een bijeenkomst over palliatieve zorg. De bijeenkomst wordt gehouden in het restaurant en begint om 19.30 uur (zaal open om 19.15 uur). De toegang is gratis.

- advertentie -

Café Doodgewoon is er voor iedereen die zich wil verdiepen in thema’s rond de eindigheid van het leven. Dit keer is het onderwerp ‘Nadenken over de laatste levensfase’.

Heeft u een beeld hoe u wilt leven in de laatste levensfase? Het blijkt geen onderwerp te zijn waar je ‘als vanzelf’ aan denkt. Toch komt er een moment in ieders leven dat het nodig is om wel aandacht te besteden aan die laatste fase van het leven.

Jaap Ruivenkamp, verpleegkundig consulent Palliatieve Zorg Ommelander Ziekenhuis, gaat met u in gesprek over keuzes maken in de laatste fase van het leven. Weet u hoe en welke keuzes u kunt maken om te kunnen leven op een manier die bij u en uw situatie past?

Aanmelden
In verband met het beperkte aantal beschikbare plaatsen verzoeken wij u zich aan te melden via: aanmelden@ozg.nl.

Meer informatie
Het Café Doodgewoon wordt georganiseerd door Netwerk Palliatieve Zorg Zuidoost Groningen. Dit is een samenwerkingsverband van zorgverleners in Pekela, Veendam, Stadskanaal en Vlagtwedde. Het Ommelander Ziekenhuis Groningen maakt deel uit van het netwerk. Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.netwerkpalliatievezorg.nl/zuidoostgroningen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button