Algemeen

Geluidsman festival Middeleeuws Winschoten ontslagen na te harde muziek

- advertentie -

Winschoten – Middeleeuwse muziek, dit was het afgelopen weekend te horen in het Stadspark. De organisatie van het festival Middeleeuws Winschoten kreeg hier veel klachten over. Hierop hebben ze de geluidsman enkele keren gewaarschuwd om de muziek zachter te doen. Toen de geluidsman de volumeknop niet omlaag heeft gezet is hij ontslagen.

- advertentie -

Dit gebeurde vrijdagavond tijdens het driedaagse festival Middeleeuws Winschoten.

”De man had de volumeknop veel te ver opengedraaid. Daar is ook een klacht over gekomen, daar ben ik heel eerlijk in”, zegt Rob Zweep organisator van het evenement. tegen Dagblad van het Noorden. ”Dat had gewoon niet gemoeten.”

Lees ook: Terug naar de middeleeuwen in het Stadspark in Winschoten

Klachten
De kwestie lag gevoelig omdat er afgelopen week klachten van het Wijkplatform Parkwijk- Kloostervallei kwamen. Bewoners mopperden dat het Stadspark te lang was afgesloten en dat er schade aan de grasmat werd aangericht.

Lees ook: Festival in Stadspark zorgt voor ‘conflict’ met Wijkplatform

Sisser
Volgens Zweep is er echter niets meer vernomen van de klagers. ”Het is met een sisser afgelopen. Ik hoop dat de klagers zijn wezen kijken. Volgend jaar houden we hier zeker weer een festival. We hebben dit jaar dik 6000 bezoekers getrokken en kijken terug op een prima verlopen evenement. Dit evenement is echt heel groot geworden.’’

Foto: Marcel Lameijer/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button