Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Inbraak in bloemen en cadeauwinkel De Oude Gevel

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Inbreker(s) zijn afgelopen nacht (vrijdag op zaterdag 1, 2 september) de bloemen en cadeauwinkel De Oude Gevel aan de Voorstraat in Bad Nieuweschans binnen gedrongen en hebben een kassalade met wisselgeld ontvreemd.

- advertentie -

Buren hebben rond het middernachtelijk uur wel vreemde geluiden waargenomen, maar of deze met de inbraak te maken hebben is onduidelijk. Bovendien logeerden er gasten in de B&B en deze hebben niets gehoord.

De dader(s) zijn binnen gekomen door een raam te forceren, en dit raam is vanaf de Voorstraat goed zichtbaar. Wellicht is het uitgaanspubliek of mensen die hun hond nog hebben uitgelaten iets opgevallen. Gelukkig is de schade beperkt gebleven, maar desalniettemin het wisselgeld is verdwenen en dat is snel meer dan € 100,00 en een incomplete kassa.

De vraag is dan ook van Rika en Willemien of iemand toevallig een kassalade heeft gevonden en of deze dan graag terug gebracht kan worden, want nu is de kassa onbruikbaar.

En helaas ook voor deze ondernemers moet er extra geïnvesteerd worden in beveiliging, met betere sloten op de ramen en ook een camerasysteem zal worden geïnstalleerd.

Mocht u iets gezien hebben of weet u iets van de inbraak. Geef het door aan de politie via 0900-8844.

Bron & Foto’s: BNSnieuws.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button