AlgemeenOp stap

Vanavond: Menselijke keten tegen kanker: jouw hulp is nodig!

- advertentie -

Blauwestad – Op vrijdag 8 september, om 19.00 uur bij de Wilgenborg in de Blauwestad, willen de commissies het startsein geven voor de Samenloop voor Hoop Oldambt. “We hebben jouw hulp nodig om een menselijke keten te vormen rondom de Wilgenborg! Help jij mee?” melden zij aan OldambtNu.nl

- advertentie -

Menselijke keten rondom de Wilgenborg
‘We willen een menselijke keten vormen rondom de locatie De Wilgenborg in de Blauwestad, waar in 2018 op 2 en 3 juni de Samenloop voor Hoop (SLvH) Oldambt gaat plaatsvinden. Een menselijke keten om alle mensen die tegen kanker vechten of hebben gevochten een hart onder de riem te steken’, vertelt Yvonne Tuin (commissie PR en communicatie).

‘Het thema van onze SLvH is “geef kanker een gezicht”, daarom ook het idee van een menselijke keten. Een grote cirkel van mensen hand in hand tegen deze ziekte! 

Samen staan we sterk
‘Met deze actie geven we het startsein voor de Samenloop voor Hoop Oldambt die in juni 2018 wordt gehouden. We kennen helaas allemaal wel iemand die vecht of heeft gevochten tegen kanker. Wij vinden het belangrijk dat er aandacht is en blijft voor kanker, voor de mensen, hun omgeving en voor onderzoek. Samen staan we sterk!’, aldus Marjan Eisses (commissie teamwerving).

Help ons en daarmee vele anderen!
‘Teams kunnen zich nu al aanmelden voor deelname’, zegt Franck van der Woude (commissie teamwerving).‘Maar om het evenement plaats te laten vinden, moeten er nog heel wat stappen worden genomen. We zoeken nog meer teams die mee willen doen aan deze 24-uurs estafetteloop, we zoeken nog meer vrijwilligers die willen helpen om een succesvol evenement neer te zetten en we zoeken sponsoren! Want het uiteindelijke doel is om samen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker.’

Hij vertelt verder: ‘We hopen dat veel mensen gehoor geven aan onze oproep om op 8 september om 19.00 uur samen met ons een menselijke keten te vormen. Dat zou een geweldig gebaar zijn! En wij zorgen voor een zelf gezet kopje koffie of thee, een warm gebaar van onze kant!’

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button