AlgemeenGemeente

Aanbrengen verkeersdrempels Beerta en Finsterwolde

- advertentie -

Beerta/ Finsterwolde – Maandag 18 september 2017 start aannemer Hoornstra met het aanleggen van vier verkeersdrempels in Beerta en Finsterwolde. Dan gaat de aannemer het asfalt frezen en moet het verkeer rekening houden met enige vertraging. Vervolgens brengt de aannemer op dinsdag 19 september 2017 het asfalt aan.

- advertentie -

Tijdens deze laatste werkzaamheden is het wegvak geheel afgesloten en moet het verkeer omrijden en rekening houden met een langere reistijd. Verkeersregelaars vangen het verkeer deze dagen op. Zij helpen het verkeer bij het vinden van de juiste route. De planning is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Het betreft de locaties:

  • Bebouwde kom grens Nieuweweg te Beerta
  • Bebouwde kom grens Goldhoorn te Finsterwolde
  • Bebouwde kom grens C.G. Wiegersweg te Finsterwolde
  • Bebouwde kom grens Modderland te Finsterwolde

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Freddie Meulman van de gemeente Oldambt via telefoonnummer: (0597) 48 20 00.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button