AlgemeenKort nieuws

Online boodschappen doen in Oldambt

Oldambt – Steeds meer Nederlanders ontdekken dat boodschappen doen veel makkelijker en sneller kan. Volgens het GFK bestelt 1 op de 7 huishoudens de boodschappen al online. Het gros van deze mensen laat de boodschappen bij hen thuisbezorgen.

- advertentie - 

Is online boodschappen doen in de gemeente Oldambt al mogelijk? Welke supers bezorgen er aan huis? En wat kost dat eigenlijk? De website boodschappenspot.nl verzamelt en vergelijkt online supermarkten in Winschoten en omgeving en maakte het volgende overzicht.

Welke supermarkten bezorgen er hier?
Landelijk gezien zijn Albert Heijn en Jumbo marktleider als het gaat om online boodschappen doen. Helaas bezorgen zij nog niet in de gemeente Oldambt. Wel hebben deze supermarktketens verschillende afhaalpunten in de buurt. Zo biedt AH een pick-up point in Sidderburen, en Jumbo in ondermeer Veendam en Oude Pekela. Wie de boodschappen graag thuis wil laten bezorgen kan terecht bij PLUS en Spar.

PLUS Veenstra in Winschoten
Wie de boodschappen online bestelt via PLUS.nl dient eerst een filiaal te kiezen. Kies hier voor PLUS Veenstra aan de Jachtlaan 11 in Winschoten. Deze PLUS bezorgt inmiddels in Winschoten en een groot deel van de gemeente Oldambt. Bestellingen vanaf €25 worden al bezorgd, maar afhalen in de winkel is ook mogelijk. De bezorgkosten bedragen €6,00.

Haal je boodschappen af in de winkel? Dan betaal je €2,50 aan servicekosten. Tip: gebruik een speciale actiecode voor gratis bezorging.

SPAR Hoiting in Finsterwolde
Ook online bestellen bij de Spar is tegenwoordig mogelijk. Nog niet alle Spar-filialen doen mee. Zo biedt de Spar in Winschoten aan de Amstelstraat nog geen bezorging aan huis aan. Maar Spar Hoiting in Finterswolde (Hoofdweg 123) bezorgt sinds kort wél in de gemeente Oldambt. Online bestellen bij Spar heeft een aantal belangrijke voordelen: er geldt geen minimaal bestelbedrag en orders boven de €50 worden gratis thuisbezorgd.

Stelling: de boodschappen online bestellen en laten thuisbezorgen is een uitkomst

Online boodschappen doen is met name populair bij jongere gezinnen en oudere mensen. Het gemak en de tijdwinst zijn de belangrijkste voordelen. Maar wat vind jij van de recente ontwikkelingen op het gebied van online boodschappen doen? Zie jij het gemak er van in? Of vind je het juist prettig om zelf de boodschappen te doen, zodat je ook zelf je groente en fruit kan uitzoeken? Laat hieronder gerust jouw mening achter.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!