AlgemeenOp stap

Informatiebijeenkomst Samenloop voor Hoop Oldambt

- advertentie -

Blauwestad – Op woensdag 27 september om 19.30 uur organiseert Samenloop voor Hoop Oldambt een informatiebijeenkomst in de Twee Oldambten in Oostwold. Een bijeenkomst waar een ieder zijn of haar vragen kan stellen en/of informatie ontvangt over de 24-uurs estafette in juni 2018 in de Blauwestad, locatie de Wilgenborg.

- advertentie -

Beleven, meeleven en doorleven
‘De Samenloop voor Hoop (SLvH) Oldambt is een 24-uurs wandelestafette’, vertelt Liesbeth Jansen (voorzitter SLvH Oldambt). ‘Teamleden wisselen elkaar af op het parcours rondom de Wilgenborg in de Blauwestad, dit als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. We staan samen stil bij kanker, we beleven, we leven mee en we doorleven. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek’.

Lokaal georganiseerd
‘De Samenloop voor Hoop is een concept, met een herkenbare uitstraling. Echter wordt iedere loop lokaal georganiseerd. Hierdoor kunnen we een eigen kleur geven aan de Samenloop voor Hoop Oldambt op 2 en 3 juni 2018’, vult Stienus Nomden (commissie Logistiek) aan. ‘De Wilgenborg is een prachtige locatie, waar we veel mee kunnen doen. We willen voor alle deelnemers en bezoekers een loop neer zetten die emotie ademt. Een uitdagende klus, maar met de inzet van velen gaat dit lukken.’

Teams, vrijwilligers en belangstellenen
Een ieder is welkom op de informatiebijeenkomst. De ingeschreven teams, groepen die zich nog willen aanmelden, vrijwilligers maar ook bedrijven die geïnteresseerd zijn om een bijdrage te leveren aan de Samenloop voor Hoop’, legt Ineke Dusseljee (commissie PR en communicatie) uit. ‘We kunnen alle hulp gebruiken en zoeken ook nog mensen om deel te nemen in de commissies.

De organisatie van de 24-uurs wandelestafette hanteert een low budget methode. We willen zoveel mogelijk geld inzamelen en de kosten laag houden. Daarvoor zijn we sponsoren nodig. Een oproep daarom ook aan bedrijven om bij te dragen. De informatieavond is er voor iedereen! Alles wat je wilt weten over de Samenloop voor Hoop Oldambt wordt op 27 september uitgelegd.’

Zet het in je agenda!
De informatiebijeenkomst vindt plaats op woensdag 27 september om 19.30 uur in de Twee Oldambten, Klinkerstraat 1 (9682 RB) in Oostwold. We hopen jullie daar te ontmoeten.

- advertentie -

Meer weten over de Samenloop voor Hoop Oldambt? Check onze website www.samenloopvoorhoop.nl/oldambt of volg ons op Facebook SLVHOldambt.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button