AlgemeenIncidenten

Meerdere auto’s vernield Nieuweweg Oostwold

- advertentie -

Oostwold – In de avond of nacht van 23 september 2017 op 24 september 2017 zijn er aan de Nieuweweg te Oostwold vernielingen gepleegd aan auto’s. Er zijn al verdachten gehoord en er zijn al aangiftes opgenomen

- advertentie -

Nog geen aangifte gedaan?
De politie heeft een zwaar vermoeden dat er meer vernielingen gepleegd zijn “Het is goed mogelijk dat er bij meer auto’s vernielingen zijn gepleegd, maar waar geen aangifte van is gedaan” aldus de politie tegenover OldambtNu. Mocht dit het geval zijn, dan verzoekt de politie u om alsnog aangifte te doen. U kunt contact leggen via 0900-8844 om een afspraak voor een eventuele aangifte in te plannen.

Twee minderjarige verdachten zijn aangehouden en verhoord.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button