Algemeen

Open Huis F2 Dance Company 30 september 2017

- advertentie -

Winschoten – ‘De dansschool aan de St. Vitusholt 183 is nu geopend en dit willen wij graag vieren en daarom nodigt F2DC iedereen van harte uit op onze Open Huis, zaterdag 30 september.’ vertelt Frank van der Woude namens F2DC.

- advertentie -

In plaats van een officiële opening heeft F2DC gekozen voor een Open Huis zodat iedereen de warme en gezellige sfeer van de dans- en theaterschool kan meemaken.

Het Open Huis start 30 september om 13:00 uur. Je kunt lessen en optredens bekijken en worden er korte workshops gegeven, waar je gratis aan kunt deelnemen! ‘Verder zijn we er natuurlijk om je vragen te beantwoorden, kun je het gebouw bekijken en je uiteraard inschrijven!’ aldus Van der Woude.

Tevens heeft F2DC, zondag 1 oktober, audities voor de selectie/wedstrijdteams, meer informatie hierover vind je op de website van F2DC en hun  Facebookpagina.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button