AlgemeenKort nieuwsPolitiek

Ger Klein kandidaat-wethouder namens Gemeentebelangen Oldambt

Winschoten – Gemeentebelangen Oldambt zet in op een plaats in de coalitie en het college van burgemeester en wethouders na de verkiezingen van 21 maart 2018. Daarbij stelt de partij Winschoter Ger Klein voor als wethouderskandidaat. De leden konden kiezen uit drie kandidaten.

- advertentie - 

Bestuurslid Albert Kuiper: ‘We hebben in Ger een kandidaat gevonden die de streek goed kent, ruime politieke ervaring heeft en inhoudelijk op de hoogte is van de dossiers die spelen. Bovendien is Ger goed benaderbaar en prima in staat om een verbindende rol in het college, maar ook richting gemeenteraad en inwoners te spelen.’

Nu Klein naast lijsttrekker tevens kandidaat voor het wethouderschap is, heeft hij besloten te stoppen als voorzitter van de partij. Binnenkort zal bekend zijn wie Klein als partijvoorzitter opvolgt.

Gemeentebelangen Oldambt doet volgend jaar voor het eerst aan de gemeenteraadsverkiezingen mee en mikt op zes raadszetels.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close