Algemeen

Provinciale weg N964 twee weken gestremd

Winschoten/ Scheemda – De provinciale weg N964 is van maandag 9 oktober 6.00 uur  tot maandag 23 oktober 6.00 uur tussen de aansluiting met de A7 en de Kloosterbrug bij Winschoten afgesloten. De provincie laat dan groot asfaltonderhoud uitvoeren aan de weg en het fietspad. De rijbaan krijgt nieuw asfalt en er wordt nieuwe belijning aangebracht. Het verkeer wordt met borden omgeleid via de A7, de Beertsterweg (rotonde Blauwe Roos) en de Oostelijke Rondweg N367.

- advertentie - 

De kruising met de verkeerslichten bij de Graaf Adolfbrug blijft open voor het verkeer in de richtingen Eextahaven en Scheemda. De stremming geldt ook voor het fietspad langs de N964. Fietsers vanuit Scheemda in de richting Winschoten worden omgeleid via Heiligerlee. Fietsers uit de richting Midwolda worden omgeleid via Noordereinde en de rotonde Blauwe Roos.

Fietspad
Het fietspad langs de N964 krijgt ook nieuw asfalt. Het geplande onderhoud van het fietspad wordt aangegrepen om tegelijk ook de verkeersveiligheid op het fietspad te verbeteren. Op het gedeelte van het fietspad waar dit nog een parallelweg is, wordt dit aangepast.  Bij de kruising met de Veenweg krijgen fietsers straks voorrang. Hiervoor wordt het kruispunt aangepast. Bij de toegangsweg naar de rioolwaterzuiveringsinstallatie Scheemda wordt een markering aangebracht om aan te geven dat fietsers daar voorrang hebben. Verder wordt nog een aantal obstakels langs het fietspad verwijderd om het fietspad veiliger te maken.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button