AlgemeenCultuur

F2DC feestelijk geopend in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Na lang wachten was dan eindelijk het moment daar. Na veel bloed zweet en tranen konden vandaag officieel de deuren open van F2 Dance Compagnie, en dat hebben ze geweten. In grote getalen kwamen kinderen en ouders een kijkje nemen in de  F2DC studio, de dans en theaterschool die vanaf 1 april dansend winschoten zijn kunsten laat zien.

- advertentie -

Vanaf 1 september is F2DC gestart in het pand aan de st. Vitusholt waar het hele aanbod aan dans en theater wordt aangeboden. De eerste drie weken na de start waren dan ook spectactulair, iedereen heeft de gezellige sfeer van F2DC weten te vinden en de aanmeldingen stromen binnen. In het pand is de gezellige sfeer goed te merken want daar staat F2DC voor, “een thuis voor iedereen die een passie heeft voor uitvoerende kunsten”

De opening heeft nog meer mensen enthousiast gemaakt om een lesje mee te draaien of te bewonderen! Kon je niet aanwezig zijn maar ben je wel enthausiast geworden kom gerust langs en doe mee! Voor meer informatie ga je naar www.f2dc.nl

foto’s Marcel Lameijer / OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button