Algemeen

Kinderboekenweek in Bibliotheek Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Van woensdag 4 tot en met zaterdag 14 oktober staat Bibliotheek Winschoten in het teken van de jaarlijkse Kinderboekenweek. Dit jaar gaan we griezelen, onder het motto: ‘Gruwelijk eng’.

- advertentie -

De gigantisch gemene griezels
Woensdag 4 oktober staat het maandelijkse voorleesuurtje in het teken van de Gigantisch gemene griezels. In Bibliotheek Winschoten lezen we voor uit een spannend boek en gaan we na afloop griezelig knutselen. Het voorleesuurtje begint om 14.00 uur.

Verkiezing van de Grootste Griezel
Woensdag 11 oktober vindt er in Bibliotheek Winschoten de verkiezing van de Grootste Griezel plaats. Deze verkleedwedstrijd voor kinderen begint om 14.00 uur. Kinderen kunnen als griezel op de foto en in de bibliotheek jagen op spoken. Deelnemers aan de verkleedwedstrijd maken bovendien kans op leuke prijzen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button