AlgemeenOp stapVideo

Fotoserie: Regen mag pret niet drukken tijdens natste Autumn Fashion Event

- advertentie -

Winschoten – Natuurlijk was er gehoopt op droog weer. De natste editie van het Autumn Fashion Event trok desalniettemin een behoorlijk aantal modeliefhebbers naar het centrum van Winschoten.

- advertentie -

Paraplu’s
Lange tijd werd er licht getwijfeld over het laten doorgaan van de shows. Uiteindelijk werd besloten om de paraplu’s uit de kast te trekken en met een lach op het gezicht de regen te verslaan. En met succes. De paar honderd toeschouwers werden zo beloond voor de getoonde moeite om naar de catwalk te komen.

‘’Als organisator is het natuurlijk vervelend dat het regent, echter is het nog veel vervelender voor de deelnemende winkeliers. Zij hebben ook veel tijd en energie in dit evenement gestoken. Ik vind het dan ook noemenswaardig dat ze met z’n allen de knop zo goed om hebben gezet’’, aldus Mick Zuurman van Marketing Oldambt.

Voor jong en oud
De beide shows  zaten vol met prachtige nieuwe collecties voor jong en oud. De modellen gingen als volleerde topmodellen over de catwalk die door de regen wat moeilijker begaanbaar was dan anders. Het was bij tijd en wijle een gladde bedoening. Toch verliep het evenement verder vlekkeloos en zonder ongelukken.  DJ van dienst Peter Mans en presentator Martin Zemering maakten er gezamenlijk een positief geheel van.

Toekomst
Wat deze editie voor eventueel komende Fashion Events in Winschoten gaat betekenen wordt de komende tijd door de organisatie bekeken. Alternatieve locaties worden onderzocht, zonder hierbij af te wijken van de huidige formule in de buurt van het centrum. Het Autumn Fashion Event 2017 heeft in ieder geval bewezen dat het evenement, ook bij slecht weer, een welkome aanvulling is binnen het evenementenseizoen van Winschoten

Foto’s: Quintin Stoetman & Anita Meis/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button