AlgemeenOp stap

Kids Doe-Dagen terug in een compleet nieuw jasje

- advertentie -

Winschoten –  Dit jaar zijn de Kids Doe Dagen terug in Winschoten, in een compleet nieuw jasje. De Kids Doe Dagen zijn op 24, 25 en 26 oktober van 11.00 tot 16.00 uur in de sporthal aan de Mr. D.U. Stikkerlaan in Winschoten. Het evenement is bedoeld voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

- advertentie -

Er is gekozen voor een andere opzet. Dag 1 staat voor creativiteit, dag 2 voor sport en spel en dag 3 is een demodag. Trefwoorden zijn: Springkussen, The Pirates, Groenhoek, Hindernisbaan, Schminken, Clown, Suikerspin, Hindernisbaan, Dansen en nog veel meer!

De kaartverkoop is inmiddels gestart gegaan bij vier verkooppunten: Bruna, Intertoys, Top 1 Toys en Pets Place in Winschoten. Dagkaarten kosten 2,50 euro; voor zes euro heb je drie dagen plezier.

De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers. Aanmelden kan via: kidsdoemiddag@gmail.com.

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button