AlgemeenOp stap

Gezellige sfeer in centrum tijdens Dag van de Duitse eenheid

- advertentie -

Winschoten – Veel mensen, waaronder veel Duitsers waren afgelopen dinsdag op de been in het centrum van Winschoten. Dit vanwege de Dag van de Duitse eenheid. Allerlei activiteiten vonden plaats in het kader van deze dag.

- advertentie -

Verkeerschaos
Wegens de drukte was er gedurende de dag grote verkeershinder in Winschoten. De stad zat letterlijk vol. Organisator Rob Zweep:  ‘Uiteraard zal er ook in de toekomst continu worden gekeken naar mogelijkheden om het verkeer bij knelpunten goed te kunnen laten doorstromen. Echter speelt soms ook overmacht een rol.’

Trots
Rob Zweep vertelt verder: ‘Alles wat leuk is, daar komen nou eenmaal veel mensen op af. Oftewel, iets waar Oldambt trots op kan zijn en dit dus als compliment in de zak kan steken.’

Lees ook: Verkeerschaos in Winschoten: neem alternatieve route

Foto’s: Zweep Events

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button