Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenSport

Vriendengroep brengt €2553,53 op voor zieke Geuko van Lang

- advertentie -

Scheemda – Zes vrienden: Erik Delger, Jan Kor, Chris van Vegten, Jeroen Keitz, Kasper Stoppels en Mark Wierenga hebben begin september de Mont Ventoux in Frankrijk beklommen voor het goed doel Adventure Geuko.

- advertentie -

AFM
De destijds 3-jarige Geuko werd vorig jaar zomer ziek. Binnen 48 uur takelde hij af van een beetje verkouden naar volledig verlamd. De diagnose: AFM, acute flaccid myelitis. ‘Het geld is bedoeld om onze zoon naar Amerika te krijgen. Daar willen we onze zoon laten behandelen en verzorgen Die behandeling is peperduur, ruim €200.000 euro. dus is er veel geld nodig.’ Vertelt vader Gert Jan van Lang. Daar hebben ze meer ervaring met de ziekte.

Opbrengst
De vrienden hebben het afgelopen jaar hard getraind voor de Mont Ventoux. ‘We hebben ontzettend veel plezier gehad, maar ook erg geleden. En we zijn ontzettend blij met het bedrag van €2553,53 dat we kunnen schenken aan de stichting.’ Aldus de jongens.

‘We willen dan ook alle mensen en bedrijven bedanken die ons hebben gesteund!!
We wensen Geuko en de familie van Lang ontzettend veel succes en geld toe in de nabije toekomst. Hopelijk komen er snel andere instanties in actie, zodat Geuko de hulp krijgt die hij nodig is en verdient!’ zeggen ze.

‘We hopen hiermee het Oldambt weer een beetje bewust te maken dat er kind gered kan worden door kleine bijdragen. ‘Aldus één van de initiatiefnemers Mark Wierenga.

Lees ook: Doodzieke Geuko van Lang: één jaar later…

Informatie & steunen
Ook heeft de familie een online dagboek, waar dag voor dag wordt omschreven hoe het gaat met Geuko. Dit kunt u hier lezen op de website van Geuko. (Klik Hier)

Mocht u Stichting Adventure Geuko willen steunen, kunt u een bijdrage leveren door een (klein-)bedrag te doneren op NL08 INGB 0007 5028 26 t.a.v. Stichting Adventure Geuko

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button