AlgemeenSport

Met één druk op de knop steun je Rollingteam Noord

- advertentie -

Winschoten – Elke 5 weken is het raak: een sportclub krijgt 2.000 euro steun van Koopjesdrogisterij. Iedere vereniging in Nederland maakt kans. Zorg er voor dat jullie straks kunnen juichen!

- advertentie -

Hoe je het geld besteedt, maakt niet uit: eindelijk oud materiaal vervangen, de kleedkamers flink opknappen, een clinic van een échte trainer, het clubhuis pimpen met energiezuinige verlichting, een groot toernooi organiseren. Kortom: alles wat iedereen al lang wilde, maar ja … krap bij kas.

Rollingteam Noord
Rollingteam Noord is een jonge levendige kunstrolschaatsvereniging uit Winschoten. Elk jaar organiseert zij een eindshow, welke plaatsvindt in december. Voor die eindshow is er veel nodig, te denken valt aan onderdelen voor een decor en stof. Van de stof wordt kleding gemaakt die gedragen zal worden tijdens de eindshow. Dit alles kost veel geld. De vereniging heeft al heel wat geld ingezameld, maar is er nog lang niet. Help jij Rollingteam Noord om een prachtige eindshow neer te kunnen zetten?

 – Stem dan hier! 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button