AlgemeenOp stap

Unieke, eenmalige drive-in bioscoop in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Een unieke belevenis. Dat is de eenmalige drive-in bioscoop in Winschoten. Op zaterdag 14 oktober zijn er twee filmvoorstellingen in all American style, een vroege voorstelling voor het hele gezin en een late voorstelling met een spectaculaire actiefilm. Serviceclub Round Table 41 schenkt de volledige opbrengst aan een goed doel: stichting Vrienden van Lucas.

- advertentie -

Popcorn en cola. En een mooie film op een tientallen vierkante meters groot beeldscherm, te zien vanuit je eigen auto. Fantastische beeldkwaliteit en geluid via de FM-frequentie op je eigen autoradio. De eenmalige drive-in bioscoop in Winschoten wordt een zeer bijzondere retro-filmbelevenis. De bezoekers worden door de organisatie getrakteerd op hapjes en drankjes.

Kinderen gratis
De vroege voorstelling is de animatiefilm De Smurfen en het Verloren Dorp, een kinder- en familiefilm. Deze voorstelling begint om 18.30 uur. De late voorstelling is de nieuwste Fast & Furious 8. Deze begint om 21.00 uur. De entree bedraagt 25 euro per auto voor maximaal twee volwassenen. Alle kinderen in de auto mogen er bij de vroege voorstelling gratis in. De entree is inclusief een drankje voor alle inzittenden, M&M’s en popcorn.

RT41
Drijvende kracht achter de drive-in bios is Ronde Tafel 41 (RT41) Winschoten, ook wel Nederlandse Tafelronde 41 Oldambt. “Wij willen iets ludieks naar Winschoten halen”, zegt een woordvoerder van de organisatie. RT41 is een serviceclub voor mannen van 21 tot 40 jaar. De club bevordert onderlinge vriendschappen, zet aan tot delen van kennis, ervaringen en meningen en zet zich in voor maatschappelijke doelen.

Opbrengst
De opbrengst van de drive-in bios gaat volledig naar stichting Vrienden van Lucas. Deze stichting zet zich in voor het welzijn van patiënten van het Ommelander Ziekenhuis Groningen. Vrienden van Lucas zamelt geld in om wensen te realiseren die het verblijf van patiënten en bezoekers in het ziekenhuis veraangenamen. Het gaat hierbij om extra voorzieningen die niet onder de medische en verpleegkundige zorg vallen, maar die wel bijdragen aan een gastvrije en vriendelijke sfeer. Denk hierbij aan een boottochtje voor oncologiepatiënten tijdens DelfSail vorig jaar, een DVD-speler voor de Intensive Care en speelgoed voor de kinderafdeling.

De eenmalige drive-in bioscoop wordt opgezet op het terrein van rijschool 1-2 Drive achter de Formido in Winschoten. Kaarten zijn te koop bij Primera Winschoten en online via www.rt41.nl.

Foto: Marcel-Lameijer/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button