AlgemeenKort nieuws

Leerlingen CBS De Vossenburcht in Winschoten vangen ontsnapte stier

Winschoten – Vanmorgen werden we tijdens de opening van de Kinderboekenweek en onze pannakooi gebeld door de kinderboerderij in Winschoten met de mededeling dat er een gruwelijk eng dier ontsnapt zou zijn en ze vroegen of we ook een kooi hadden!

- advertentie - 

Gelukkig staat vanaf deze week er een gloednieuwe pannakooi op ons schoolplein! Dit na verschillende acties en na de inzet van een flink aantal vrijwilligers hebben we deze pannakooi mogen krijgen. Het ontsnapte dier bleek een stier te zijn en met behulp van een slimme collega die met een rode vlag zwaaide werd het dier de pannakooi ingelokt.

Natuurlijk was er niet echt een stier ontsnapt, want niet veel later opende hij (onze directeur) samen met twee leerlingen de pannakooi. Aansluitend liet onze oud-leerling Bart Dieterman ook zijn kunsten zien, hij is bekend met het freestyle voetbal.  De hele dag mochten de verschillende groepen gebruik maken van de pannakooi. We zijn er trots op dat we dit samen voor elkaar hebben gekregen!

Foto’s & tekst: Ingezonden

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button