AlgemeenIncidenten

Brandweer rukt uit voor gaslekkage Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Zaterdagmiddag werd de brandweer van Winschoten opgeroepen nadat bewoners een gaslucht roken in hun woning. Ter plaatse gekomen werden metingen in de woning verricht en werd er daadwerkelijk gas gemeten.

- advertentie -

Ontruiming
Ook werden zes naast- en ondergelegen woningen ontruimd. In de woning onder de woning van de melder werd bij de voordeur ook gas gemeten door de brandweer. Omdat de bewoner niet thuis was werd hierop de voordeur geforceerd.

Beide woningen zijn door de brandweer geventileerd om voor Enexis een velige werkomgeving te creëren om het lek te kunnen opsporen en dichten.

Ambulance
Een ambulance kwam uit voorzorg ter plaatse toen daadwerkelijk gas werd gemeten in bij de onderste woning en er niemand open deed. Gelukkig werd er niemand in de woning aangetroffen. Wat de oorzaak van het lek was is nog niet bekend.

Foto’s: JB en Marcel Lameijer / OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button