AlgemeenCultuur

Hendrik Groen zoekt lokale/regionale ouderenkoren

- advertentie -

Winschoten – Bos Theaterproducties brengt het boek Pogingen iets van het leven te maken van Hendrik Groen naar het theater. De producent is op zoek naar een ouderenkoor die meespeelt in de voorstelling. De levenslustige komedie met in de hoofdrollen Beau Schneider, Plien van Bennekom/Cynthia Abma en Mike Weerts, is op zaterdag 6 januari 2018 in Theater De Klinker te zien.

- advertentie -

In de voorstelling is het publiek deelgenoot van alle ups en downs in het verzorgingstehuis van Hendrik Groen en zijn vrienden. Er zijn natuurlijk meer bewoners en daarvoor is de producent op zoek naar een ouderenkoor waarvan 15 leden mee willen doen aan de voorstelling.

Het repertoire betreft acht oudhollandse liedjes zoals Hoeperdepoep zat op de stoep en Johnny Hoes, Oh was ik maar bij Moeder thuis gebleven. Het is de bedoeling dat het koor de acht liedjes zelf instudeert met hun eigen dirigent. Op de avond zelf is er voorafgaand aan de voorstelling nog een laatste repetitie.

Zingt u in een koor bestaande uit minimaal 15 mannen én vrouwen van boven de 65 jaar en lijkt het de koorleden leuk om samen met Hendrik Groen op het podium te staan? Stuur dan een email naar hendrikgroen@bostheaterproducties.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button