Algemeen

Vrijwilligersfeest gemeente Oldambt in een nieuw jasje

- advertentie -

Winschoten – De feestavond waar alle vrijwilligers uit de gemeente Oldambt in het zonnetje gezet worden zal dit jaar op 22 november 2017 plaatsvinden.

- advertentie -

Dit jaar is gekozen voor een vernieuwde opzet van deze feestelijke avond. In Den Stallen aan de Oostereinde 10 in Winschoten wordt de nieuwe locatie, dit biedt de organisatie nieuwe mogelijkheden in de opzet van het programma. Zo wordt er, door het gebruik van meerdere zalen, een breder aanbod aan entertainment neergezet. Ook kunnen bezoekers gebruik maken van de bowlingbanen.

Belangrijkste van de avond is natuurlijk, wie de vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie van het jaar 2017 wordt. Dagelijks zijn veel vrijwilligers actief binnen de gemeente Oldambt voor hun vereniging, sportclub, kerk, Sociaal Werk Oldambt etc., maar ook veel zogenaamde “stille vrijwilligers” die veel doen voor anderen en hun ondersteunen in hun dagelijks bestaan. Deze laatste groep is natuurlijk minder in zicht en wat zou dan mooier zijn dan deze een keer voor het voetlicht te plaatsen, op deze vrijwilligersavond.

Een onafhankelijke jury beoordeelt alle inzendingen en kiest 3 genomineerden per categorie. De volgende titels zullen worden uitgereikt: Vrijwilligersorganisatie van het jaar, Vrijwilliger van het jaar en Jong Vrijwilliger van het jaar (tot 25 jaar)

U kunt een vrijwilliger nomineren voor 1 november 2017 door een motivatie te schrijven waarom juist deze organisatie of vrijwilliger deze titel verdient. Deze motivatie kunt u sturen naar j.roelfsema@sociaalwerkoldambt.nl

Deze aankondiging kan tevens beschouwd worden als een uitnodiging, mocht u of uw vereniging geen uitnodiging hebben ontvangen.

 

 

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button