AdvertentieAlgemeen

Twee jonge ondernemers starten webshop in kerstpakketten

- advertentie -

Oldambt – Wilt u uw medewerkers of relaties deze kerst verrassen met een mooi en bijzonder kerstpakket? Dat kan bij www.kerstpakket2017.com! Coen Hoogstraten en Sven Hensema (twee jonge ondernemers uit het Oldambt) bieden u een zeer uitgebreid assortiment aan kerstpakketten en themageschenken, daarbij is er een oplossing mogelijk voor ieder budget. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een goedkoop of juist een erg exclusief kerstpakket voor mannen of vrouwen, bij www.kerstpakket2017.com vindt u altijd hét perfecte kerstpakket dat bij u past!

- advertentie -

Kerstpakket zelf samenstellen
Naast onze standaard pakketten, bieden wij u ook de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen. Creëer een bijzonder kerstpakket volledig afgestemd op uw wensen! Met circa 60 artikelen is het altijd mogelijk om een persoonlijk pakket samen te stellen voor uw relaties of werknemers, zo wordt het geven van kerstpakketten een leuke aangelegenheid!

Champagne, wijn en bierpakketten
U kunt er ook voor kiezen om in plaats van een regulier kerstpakket een champagne-,wijn- of bierpakket te geven als kerstgeschenk. www.kerstpakket2017.com biedt een ruim assortiment champagnes, wijnen en bieren in een mooie verpakking. U kunt er tevens voor kiezen om de verpakking te personaliseren door uw logo er op te laten drukken. Leuk als kerst- of nieuwjaarsgeschenk!

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button