Algemeen

Succesvolle Open Dagen bij Uitvaartbedrijf Diedel-Wessels

- advertentie -

Winschoten – De Open Dagen van de Onderlinge Uitvaartvereniging Veendam-Winschoten en Omstreken U.A. en haar Uitvaartbedrijf Diedel-Wessels hebben meer bezoekers getrokken dan verwacht. De organisatie en de standhouders kijken terug op twee succesvolle dagen.

- advertentie -

Vrijdagavond was er een programma gericht op bestuurders en directie van omliggende uitvaartverenigingen. Maar liefst 19 verenigingen stuurden een afvaardiging. Het bestuur van de Federatie van Uitvaartverenigingen Groningen was ook vertegenwoordigd.

De heren Albert Kraster, voorzitter van de OUVW en Akke Vrijmoeth, directeur OUVW, spraken over de ontwikkelingen, kansen en uitdagingen in het landschap van de uitvaartverenigingen en gaven hun visie op de toekomst. Tijdens de daaropvolgende informele borrel werd er nog lang onderling nagepraat over thema’s die de verengingen verbindt.

Zaterdag stonden de leden en belangstellenden centraal. Velen bezochten de boeiende informatiemarkt in de bedrijfshal van Diedel Wessels. Tijdens de markt gaven de dragers van de Vereniging een indrukwekkende presentatie van het ‘schouderen’, het dragen van de kist op de schouders van 6 dragers.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button