AlgemeenPolitiek

Partij voor het Noorden heeft zijn kandidatenlijst rond

- advertentie -

Oldambt – De kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 van de Partij voor het Noorden is compleet. Eerder al maakte de partij bekend dat Jurrie Nieboer tot lijsttrekker is verkozen.

- advertentie -

De lijst telt maar liefst 13 namen uit heel Oldambt. Lijsttrekker Nieboer is trots op de mooie lijst, ‘hiermee gaan we vol vertrouwen de verkiezingen in’.

  1. Jurrie Nieboer                          7.  Gert van der Veen
  2. Mark Kalse                              8.  Harry Schwertmann
  3. Kirsten Bos                              9.  Evelien Oudhoff
  4. Claudia Zuurman                     10. Henk de Vrieze
  5. Janet de Wal                           11. Heddy Smit
  6. John Walters                           12. Bard Boon
  1. Be Zwiers (lijstduwer)

De lijst is een mooie mix van Oldambtsters die al langer betrokken zijn bij de fractie Oldambt en een aantal enthousiaste nieuwe namen.

Het verkiezingsprogramma is in de maak. Het zal een aansprekend programma worden waar de Oldambtsters zich goed in herkennen. De Partij voor het Noorden heeft de afgelopen periode met 3 raadsleden in de raad gezeten, deel uitgemaakt van de coalitie en zich ingezet voor o.a. een goed sociaal beleid in Oldambt voor iedereen.

Als lokaal/regionale partij die het nuchtere van Groningen hoog in het vaandel heeft staan wil de partij in maart 2018 graag weer haar verantwoordelijkheid nemen in een te vormen college. Maar eerst is het de beurt aan de kiezer.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button