Algemeen

Het is afwachten of de N964 maandagochtend open gaat

- advertentie -

Winschoten – De N964, de provinciale weg tussen de Kloosterbrug bij Winschoten en de aansluiting met de A7 zal volgens de planning morgenochtend om 06:00 open gaan voor het verkeer. De weg is zo’n 2 week afgesloten geweest voor zowel auto’s als fietsers.

- advertentie -

Lees ook: Provinciale weg N964 twee weken gestremd

Hoewel de persvoorlichter van de Provincie zondagochtend aangeeft, dat alles nog op schema ligt, is er nog geen belijning op het wegdek aangebracht. ‘Afgelopen vrijdag lag de aannemer op schema, er moeten nog enkele dingen gebeuren, het is wachten op een droger weer en wegdek zodat de lijnen aangebracht kunnen worden’. Aldus de voorlichter tegenover OldambtNu.nl.

Lees ook: Aannemer druk bezig aan N964 om deadline van morgenochtend 06:00 uur te halen

Na schatting zal de weg dus later open gaan dan 06:00 uur, tenzij men vannacht nog druk aan de slag gaat, of de weg zonder belijning open zal gaan.

Advies: Neem voor 1 dagje nog de alternatieve route.

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button