Algemeen

Lezing over borstreconstructie in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Op donderdagavond 9 november organiseert het Ommelander Ziekenhuis Groningen een lezing over borstreconstructie. De bijeenkomst wordt gehouden in hotel/restaurant In Den Stallen te Winschoten en begint om 19.30 uur (zaal open om 19.00 uur). (Ex)borstkankerpatiënten, hun naasten en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De toegang is gratis.

- advertentie -

Behandelmogelijkheden
Tijdens deze avond informeren de plastisch chirurgen van het Ommelander Ziekenhuis over de behandelmogelijkheden m.b.t. reconstructie, volumebehoud en volumeherstel na een borstoperatie. Maar ook als aanvulling op de behandeling van borstkanker, in samenwerking met de oncologisch chirurgen. Er is tevens een ervaringsdeskundige aanwezig die een persoonlijk verhaal over een borstreconstructie vertelt. Er is voldoende tijd om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Informatiemarkt
Deze avond is er ook gelegenheid om de informatiemarkt te bezoeken. Hieraan nemen deel een speciaalzaak voor borstprotheses/lingerie en badmode, een specialist op het gebied van compressie & mammacare, een oedeemtherapeut, een stichting met gebreide borstprotheses en de Borstkanker Vereniging Nederland.

Aanmelden
In verband met het beperkte aantal plaatsen, wordt verzocht om vooraf aan te melden via 088-066 1000 of via aanmelden@ozg.nl.

Lezingen in 2018
Vanwege de grote belangstelling voor de borstreconstructie-bijeenkomsten, organiseert het Ommelander Ziekenhuis in 2018 lezingen op donderdagavond 8 februari, donderdagavond 14 juni en donderdagavond 11 oktober. Aanmelden voor een van deze bijeenkomsten is reeds mogelijk.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button