AlgemeenSport

Kickboks-MMA Gala komt naar Eextahal Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Rumble Events van de uit Winschoten komende kickboks-mma promotor André Stötefalk komt aanstaande zaterdag 28 oktober naar de Eextahal in Scheemda.   Daar vindt dan het grootste kickboks-mma gala van Noord Nederland plaats.

- advertentie -

Na het grote succes van vorig jaar in Winschoten is er nu gekozen voor een grotere locatie. De Eextahal wordt omgebouwd tot een grote vechtsportarena waar s’middags vanaf 13:00 uur meer dan 40 jeugdkickbokspartijen gaan plaatsvinden in het grote XXL jeugdkickboksvoorprogramma van het exclusieve IT’S RUMBLE TIME kickboks-mma avondprogramma.

Aan het avondprogramma dat om 19:00 uur begint doen veel regionale vechters mee uit Winschoten en omstreken. Tijdens het avondgala gaat de bodyguard van ex-Formule 1 coureur Michael Schumacher een mma zwaargewicht wereldtitelgevecht vechten. Verder staan er ook nog 4 A profkickbokspartijen en 2 mma profpartijen op hoog niveau op het programma, naast een groot aantal gewaagde, maar sportieve amateurkickboks- en mma partijen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button