AlgemeenOp stapVideo

Fotoserie: Kids doe dagen in een nieuw jasje terug in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Dit jaar zijn de Kids Doe Dagen terug in Winschoten. Maar wel in een compleet nieuw jasje. Het initiatief kwam van Wilma Bunt uit Winschoten. als kind ging ze zelf naar de doe dagen die jaren zijn georganiseerd. Toen Wilma 13 jaar oud was werd ze medewerker bij de groenhoek en een paar jaar later coördinator van de groenhoek tot oktober 2015.

- advertentie -

Vorig jaar waren er geen doe dagen wat veel ouders, kinderen, medewerkers en scholen erg jammer vonden.  Zelf Heeft Wilma ook wee dochters van 6 en 9 die het geweldig vinden. “Daarom heb ik zelf de schoenen aangetrokken om het te organiseren en heb daarbij alle krachten gebundeld” Aldus Wilma Bunt.

De kids doe dagen werden 24, 25 en 26 oktober van 11.00 tot 16.00 uur gehouden in de sporthal aan de Stikkerlaan in Winschoten. De Kids Doe Dagen zijn voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Er is gekozen voor een andere opzet met 3 verschillende dagen. Dinsdag stond in het teken van creativiteit, woensdag stond in het teken van sport en spel en donderdag stond in het teken van demonstratie’s.

De afgelopen 3 dagen was het een enorm succes en er waren veel enthousiaste kinderen en medewerkers.

Foto’s: Marcel Lameijer/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button