Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenSportVideo

Fotoserie: Kickboks-MMA gala in Scheemda compleet uitverkocht! (Video)

- advertentie -

Scheemda – Uit heel Europa stonden afgelopen zaterdagmiddag en -avond kickboksers en MMA-vechters in de ring van sporthal Eextahal in Scheemda. Het kickboks- en MMA gala begon met ruim zestig jeugdboksers en in de avonduren maakten de senioren tussen de touwen uit wie er de beste was. Het evenement in de Eextahal trok veel bezoekers waardoor het evenement compleet uitverkocht was.

- advertentie -

Grootste kickboks-mma gala</strong
Rumble Events, de organisatie achter het evenement, met het gezicht van kickboks-mma promotor André Stötefalk, organiseerde dit spektakel in Scheemda.

André kijkt tevreden terug op het evenement. ‘Ik had niet verwacht dat het zo druk zal worden, ik had er wel stilletjes op gehoopt. Ongelofelijk hoe het gegaan is! Ik ben blij dat iedereen heeft genoten, het publiek was laaiend enthousiast.’ 

Avondprogramma
Aan het avondprogramma deden veel regionale vechters mee uit Winschoten en omstreken. Tijdens het avondgala ging ook de bodyguard van ex-Formule 1 coureur Michael Schumacher, Alexander Deussen, een mma zwaargewicht wereldtitelgevecht aan. Deze partij werd al vroeg in de eerste ronde in het voordeel van Deussen beslist. Verder stonden profkickbokspartijen en mma profpartijen op hoog niveau op het programma, naast een groot aantal gewaagde, maar sportieve amateurkickboks- en mma partijen.

Foto’s: Marcel Lameijer & Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button