AlgemeenOp stap

Morgen: Extra Duitse Dag in Winschoten: ‘wederom kans op Duitse invasie’

- advertentie -

Winschoten – Morgen: Dinsdag 31 oktober a.s. organiseert Zweep Events een extra Duitse Dag in Winschoten. Hierdoor wordt er veel drukte en vertier verwacht in en rondom Winschoten. Er zijn meerdere activiteiten met onder andere braderie, rommelmarkt, straatartiesten, muziek en meer activiteiten voor jong & oud. 

- advertentie -

Lees ook: Verkeerschaos in Winschoten: neem alternatieve route

Feestdag
In heel Duitsland viert men de 500e keer van de dag van de reformatie, welke word gezien als feestdag. Normaal gesproken wordt dit slechts in een aantal delen van Duitsland gevierd, maar omdat het dit jaar voor de 500 ste keer gevierd wordt is het voor de Duitsers een vrije dag. ‘Kortom, alles is daar gesloten en is de kans op een invasie in Winschoten zeker weer aanwezig.’ Aldus de organisatie.

De Winschoter Duitse dagen zijn ondertussen een begrip geworden en er wordt ook wel gesproken van een Duitse invasie. De verkeersregelaars staan ook deze keer weer klaar en zorgen voor een goede verkeersstroming. Neem zelf ook maatregelen door bijvoorbeeld een andere route te nemen of eerder van huis weg te gaan.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button