AlgemeenSport

Wethouder Bard Boon opent kunstgrasveld op plein Ubbo Emmius

- advertentie -

Winschoten – Gisteren werd het veldje, dat door leerlingen en docenten zelf aangelegd is, op feestelijke wijze geopend! Onder het toeziend oog van wethouder Bard Boon, de leerlingen en docenten van de school werd het eerste officiële wedstrijdje gespeeld. De conciërges Pieter Nuus en Jimmy Hilverts werden door het leerlingenduo Ben Appelhof en Nigel Smit uitgedaagd. De conciërges waren niet opgewassen tegen het energieke duo Appelhof/Smit die dan ook glansrijk wonnen.

- advertentie -

Naast voetballen kunnen de leerlingen tijdens de pauzes en tussenuren ook volleyballen en basketballen in en rondom de ‘Ubboborg kooi’.

Leerlingeninitiatief
Ubbo Emmius Winschoten hoopt met dit leerlingeninitiatief nog meer leerlingen in beweging te krijgen. ‘Gezellig recreatief of in pauze competitieverband, het kan allebei.
Daarnaast is het een mooi bewijs dat je met een aantal goed willende sponsoren en een enthousiaste groep leerlingen, conciërges en docenten samen zoiets kan realiseren. Het Ubbo Emmius is trots op deze prestatie!’ aldus Anne Sybesma, docent van het Ubbo Emmius.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button